Nieuws

IBK Summercamp Hungary 2018

Afgelopen juli 2018 (11 juli t/m 15 juli jl) hebben leerlingen van Kamakura Delft deelgenomen aan de jaarlijkse IBK Zomerkamp in Hongarije. Naast deelname aan de zomerkamp was ook doelstelling dat Barry Visser op zou gaan voor zijn Shodan examen (1e dan). Barry, afkomstig van een andere dojo, heeft de afgelopen maanden hard getraind voor dit moment en heeft als eerste leerling van Kamakura Delft zijn shodan examen behaald. Top resultaat en iedereen bij Kamakura Delft blij met de nieuwe aanwinst en benoeming van Sempai Barry. Nu hopen we met zijn allen voor meer zwarte banders!!! OSU. Daarnaast heeft ook Ezra Hofstra examen gedaan voor haar 8e kyu en heeft dit met een mooi resultaat afgesloten. Ook een top resultaat OSU Ezra. Hieronder een aantal foto’s hiervan.

Ezra Team KamakuraDuel sinan in actie
Barry in actie  SenseiTeam NLDiploma

14-04-2018
Day of the Youth and the Beginners 2018 – Sportschool Da Graca Zoetermeer

Afgelopen zaterdag 14 april 2018 hebben diverse vechters van Sportschool Kamakura Delft deelgenomen aan de 25e editie van Day of the Youth and the Beginners 2018 georganiseerd door Sportschool Da Graca Zoetermeer.

Team Kamakura Delft  Sinan-Barry Sinan  Semmie MO Mehrad
Grote MO (1) Grote MO
Grote MODexterDanielBobby

Diverse vechters waaronder de gebroeders Geislers, Daniel, Alexander en Dexter zijn in de prijzen gevallen. Daniel zelfs 1e plaats in zijn gewichtsklasse. Barry is geëindigd op de 2e plek. Allemaal top resultaten op naar de volgende toernooien!! RESPECT OSU!!

18-03-2018

Afgelopen zondag 18 maart jl organiseerde Honbu Kamakura Den Haag voor de 28e Open Europese Kyokushin Karate Kampioenschappen in Den Haag. Er waren veel deelnemers uit verschillende landen. Ook een aantal leerlingen van Kamakura Delft hebben vooral deelgenomen aan de jeugdpartijen(matchmakings) die hier waren georganiseerd. Vechters Axel Du Croix, Emmien Al Asadi, Alexander en Dexter Geisler en Semmie de Bruin hebben allen heel goed gevochten. Team Kamakura Delft is trots op haar vechters. Allemaal in de prijzen gevallen. Hier een aantal foto’s:

DSC_0784 DSC_0823 DSC_0868DSC_0813

DSC_0802

20-12-2017

Op woensdagavond 20 december 2017 hebben de leerlingen van Kamakura Delft hun Kyu-examens afgelegd onder leiding van Kancho Gerard Gordeau. Iedereen heeft zich voor 100% ingezet. Hieronder een aantal foto’s hiervan: DSC_1508DSC_1499

DSC_1544 DSC_1524

IBK International Budo Camp HONGARIJE

Op woensdagochtend 5 juli 2017 zijn een aantal leerlingen van Honbu Kamakura Delft met sensei Onen vertrokken naar het zomerkamp in Hongarije aan de Balatonmeer. Meer dan 400 deelnemers een top zomerkamp met veel hoogtepunten. Volgend jaar gaan we met een nog grotere groep. Hieronder een aantal foto’s:

IMG_2162 Etenje tussen de middag! Etentje na een zware dag trainen Groepsfoto Honbu Kamakura Delft Terugreis

STRANDTRAINING DUINDORP op Zaterdag 1 juli 2017

Leerlingen van Honbu Kamakura Delft hebben deelgenomen aan de jaarlijkse strandtraining georganiseerd door Honbu Kamakura Den Haag in Duindorp.
Ondanks dat het weer ons weer in de steek liet hebben alle deelnemers hun best gedaan en is het toch een geslaagde strandtraining geworden.

Strandtraining Duindorp

KYU EXAMENS HONBU KAMAKURA DELFT

Op woensdagavond 3 mei 2017 hebben de leerlingen van Honbu Kamakura Delft de jaarlijkse kyu-examens afgelegd. Examens werden afgenomen door sensei Onen en sempai Van der Kruijk (Honbu Kamakura Den Haag). Alle kandidaten hebben met succes hun examens zowel voor theorie (indien van toepassing) als de praktijk afgerond.
Top prestatie van allen…en bedankt sempai Machiel!!

Kyu-examens mei 2017 honbu Kamakura Delft

Kyu-examens mei 2017 honbu Kamakura Delft

Kamakura Delft neemt deel aan the 24th jeugd en beginners toernooi georganiseerd door Sportschool Da Graca te Zoetermeer.

the 24th Youth and Beginners Tournament in Zoetermeer

the 24th Youth and Beginners Tournament in Zoetermeer

Van de totaal van 7 vechters hebben er 4 prijzen behaald. Mooie resultaat allemaal trost op jullie zeker omdat een aantal ook voor t eerst hebben deelgenomen aan een toernooi:
Daniel Geisler 2e plaats
Alexander Geisler 2e plaats
Loic Cunningham 2e plaats
Bedirhan Aktas 3e plaats

Vechters Kamakura Delft nemen deel aan EK 2017 georganiseerd door Kamakura Den Haag en hebben hier mooie resultaten behaald.

Alexander 1e plaats Bedirhan 2e plaats Ezra 3e plaats

Alexander 1e plaats
Bedirhan 2e plaats
Ezra 3e plaats

Kancho Gerard Gordeau met de winnaars midden- en zwaargewicht 1e prijs Katsu Gala 2016 te Winsum

img_1515

Kancho Gerard geeft gasttraining bij Honbu Kamakura Delft

img_1507

fullsizerender

Student Michel Du Croix bezoekt graf van Sosai in Japan

Michel Du Croix

Michel Du Croix – graf Sosai, Japan

img_1504

Summercamp Hungary 2016

Sensei Onen gepromoveerd tot Yon dan

Sensei Onen gepromoveerd tot Yon Dan

Yon dan

Yon Dan

Team Kamakura Delft + Julian (summercamp 2016)

Team Kamakura Delft + Julian (Summercamp Hungary 2016)

24 maart 2016

Sensei Onen krijgt Instructor Level A certificaat van Kancho Gerard in Honbu Delft:

Kancho Gerard & Sensei Onen

Kancho Gerard & Sensei Onen